Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Bönfyllning: Häll av och skölj svarta bönor och majs. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek bönor, majs, paprikapulver, spiskummin, tomatpuré, salt, sambal oelek, pressad vitlök och lite nymald svartpeppar ca 1 min. Tillsätt vatten och sjud ca 5 min, tills vätskan kokat in.
Enchiladas: Fördela bönfyllningen på tortillabröden och rulla ihop. Lägg rullarna i en smord ugnsform med skarven nedåt. Riv mozzarella i mindre bitar. Häll salsasås över rullarna och toppa med osten. Gratinera mitt i ugnen ca 12 min.
Guacacole: Strimla vitkål tunt och grovhacka koriander. Mosa avokado i en salladsskål. Blanda med pressad limesaft, pressad vitlök, salt och lite nymald svartpeppar. Rör ner vitkål och hälften av koriandern.
Toppa enchiladas med resten av koriandern och servera med guacacole.