Linguine med nötfärsragù, grönkål och parmigiano reggiano
Laktosfri

Linguine med nötfärsragù, grönkål och parmigiano reggiano

3.78 (144)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mjölk
    ·
  • Gluten

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Kycklingbuljong
  • olivolja
  • salt
  • socker
  • svartpeppar
  • tomatpuré
  • vitlök
Bananschalottenlök
1 st
Olivolja
Nötfärs
250 g
Grönkålsmix
½ förp
Tomatpuré
1 msk
Torkad rosmarin
½ tsk
Vitlök
1 klyfta
Passerade tomater
¾ förp
Socker
½ tsk
Kycklingbuljong
½ tärning
Salt
Svartpeppar
Linguine
180 g
(Gluten)
Parmesanost
1 bit
(Mjölk)
Näringsinnehåll per portion
Energi:
668 kcal
Fett:
21 g
Kolhydrater:
75 g
Protein:
45 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka linguine enligt anvisning på förpackningen.
Klyfta bananschalottenlök. Hetta upp lite olivolja i en stekgryta. Fräs lök och nötfärs ca 3 min.
Tillsätt grönkålsmix, tomatpuré, torkad rosmarin och pressad vitlök. Fräs ytterligare ca 3 min.
Rör ner passerade tomater, socker och smulad kycklingbuljong i grytan. Sjud under lock ca 5 min. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
Blanda nykokt pasta med nötfärsragù. Riv parmesanost över pastan och servera direkt.
Smaklig måltid!