Grillad spetskål med krämig citronrisoni, fetaostströssel och pinjenötter
30
Löpefri

Grillad spetskål med krämig citronrisoni, fetaostströssel och pinjenötter

Gör så här


Tips från kocken: Indirekt värme: Lägg bara kol i ena halvan av grillen. Tillaga sedan maten på sidan utan kol, under lock.
Ingredienser

Bra att ha hemma
bakplåtspapper, flytande honung, olivolja, flingsalt, vatten, grönsaksbuljong, salt, svartpeppar,

Fetaostströssel


  • fetaost
    100 g

  • bakplåtspapper
    1 st

  • pinjenötter
    20 g

  • bladpersilja
    20 g

Grillad spetskål


  • spetskål
    1 st

  • flytande honung
    ½ msk

Citronrisoni


  • vatten
    7 dl

  • grönsaksbuljong
    1 tärning

  • risoni
    180 g

  • citron
    1 st

  • färskost
    ½ förp

Näringsvärde per portion
Energi  
709 kCal
Fett 
31.8 g
Kolhydrater  
81.3 g
Protein 
24.47 g