Kycklingfajitas med majsmajonnäs och koriander
Laktosfri

Kycklingfajitas

med majsmajonnäs och koriander
Nytt recept
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mjölk
    ·
  • Ägg
    ·
  • Senap
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • smör
Lista
Lista
Bilder
Gul lök
1 st
Röd paprika
1 st
Smör
(Mjölk)
Kycklingfilé strimlad
300 g
Three spices
½ påse
Salt
½ tsk
Strimlad vitkål
1 förp
Majs
1 förp
Chilimajonnäs
1 förp
(Ägg, Senap)
Lime
1 st
Tortillabröd
½ förp
(Vete)
Koriander
20 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
799 kcal
Fett:
39 g
Kolhydrater:
66 g
Protein:
46 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

 Strimla gul lök och röd paprika. Hetta upp lite smör i en stekpanna. Tillsätt strimlad kyckling, three spices och salt, stek ca 2 min. Blanda ner löken, paprikan och strimlad vitkål, stek ytterligare ca 3 min, tills kycklingen är helt genomstekt.
 Häll av majs och lägg i en liten skål. Blanda ner chilimajonnäs.
 Klyfta lime. Hetta upp en stekpanna och stek tortillabröd några sekunder per sida på hög värme. 
Servera kycklingfajitas i tortillabröd. Toppa med majs- och chilimajonnäs, limeklyfta och koriander.
Smaklig måltid!