Laktosfri
Tomatbräserad fläskkotlett
med risoni och aioliNytt recept
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Svaveldioxid·
- Ägg·
- Senap·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- salt
- svartpeppar
- vatten
Skivad fläskkotlett
250 g
Salt
Svartpeppar
Olja
Tomat
3 st
Tomatsås
1 förp
Vatten
1 dl
Örtmix
1 förp
Risoni
1 förp
Aioli
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 766 kcal
- Fett:
- 37 g
- Kolhydrater:
- 71 g
- Protein:
- 38 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 4.
Tärna tomat.
Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek fläskkotletterna ca 2 min per sida. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. Lägg över på en tallrik. Spara stekpannan.
Koka risoni enligt anvisning på förpackningen.
Lägg ner tomaterna i den använda stekpannan. Tillsätt tomatsås, vatten och örtmix. Koka ca 2 min. Lägg tillbaka fläskkotletterna i stekpannan med tomaterna och sjud ca 5 min, tills de är helt genomstekta. Smaka av såsen med lite salt och nymald svartpeppar.
Servera tomatbräserade fläskkotletter med aioli och risoni.
Smaklig måltid!