Linguine di tacchino - kalkonfärspasta med zucchini, vitlök och parmesan
Laktosfri

Linguine di tacchino - kalkonfärspasta

med zucchini, vitlök och parmesan
Nytt recept
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • salt
  • vatten
Lista
Lista
Bilder
Linguine
200 g
(Vete)
Zucchini
1 st
Kalkonfärs
300 g
Olivolja
Tomatpuré
1 förp
Vitlök
2 klyfta
Torkad timjan
1 förp
Salt
2 krm
Vatten
2 dl
Chili flakes
½ förp
Riven parmesan
25 g
(Mjölk)
Ruccola
30 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
666 kcal
Fett:
19 g
Kolhydrater:
79 g
Protein:
46 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp lättsaltat vatten i en rymlig kastrull till pastakoket i punkt 3.
 Tärna zucchini. Stek kalkonfärs i en stekpanna med lite olivolja ca 3 min. Tillsätt tomatpuré, pressad vitlök, torkad timjan och salt. Stek ytterligare ca 2 min. Blanda ner vatten, chili flakes och tärnad zucchini. Låt sjuda ytterligare ca 6 min. Smaka av med lite salt och chili flakes.
Koka linguine enligt anvisning på förpackningen.
Blanda nykokt linguine med kalkonfärssås. Servera toppad med riven parmesanost och ruccola.
Smaklig måltid!