0,8 kg CO2e
Laktosfri
Utan gluten
Fläskkotlett med jordnötsdressad kålsallad
och curry- och mangodressingNytt recept
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Jordnötter·
- Sojabönor·
- Ägg·
- Senap
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- salt
- socker
- svartpeppar
Jasminris
135 g
Curry- och mangodressing
1 förp
Koriander
10 g
Hackade jordnötter
1 förp
Vitlök
1 klyfta
Chili flakes
1 förp
Socker
1 msk
Lime
1 st
Japansk soja
2 msk
Coleslawmix
1 förp
Koriander
10 g
Skivad fläskkotlett
250 g
Salt
2 krm
Svartpeppar
Olja
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 798 kcal
- Fett:
- 37 g
- Kolhydrater:
- 77 g
- Protein:
- 39 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka jasminris enligt anvisning på förpackningen.
Lägg koriander, hackade jordnötter, pressad vitlök, chili flakes, socker, pressad limesaft och japansk soja i en mixerbunke. Mixa till en sås med stavmixer.
Lägg coleslawmix i en rymlig bunke. Tillsätt jordnötsdressingen och blanda ordentligt. Toppa med koriander.
Krydda skivad fläskkotlett med salt och lite nymald svartpeppar. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek köttet ca 2 min per sida, tills det är genomstekt.
Servera fläskkotlett med jasminris och jordnötsdressad kålsallad och curry- och mangodressing.
Smaklig måltid!