Matglädje direkt till sommarstugan

Ge dig själv och familjen en härlig matupplevelse från Linas – hela sommaren.

Äntligen är sommaren här och det är dags att packa väskan. Kanske flyttar du till sommarstugan? Eller hälsar på vänner och familj – på Ingarö, i Lysekil, Falkenberg eller Simrishamn? Oavsett var äventyret väntar har du möjlighet att ta med din matkasse. Det innebär att du kan njuta av färska råvaror och inspirerande recept – nästan var som helst i Sverige.

Ta med dig matkassen till sommarstället

Med Linas Matkasse får du andrum i semestervardagen och kan göra det du tycker är viktigast. Som att njuta av långa lata dagar, ljumma sommarkvällar och möten som för oss närmare varandra på Sveriges många charmiga platser.


Du kan enkelt ändra eller lägga till en leveransadress på Mina sidor under Leveransuppgifter, antingen på hemsidan eller i appen.


Vill du veta om vi levererar till just din semesteradress? Kolla in kartan!
Eller klicka på länken nedan och skriv in ditt postnummer.

Sök leveransområde

4 x gourmetburgare av Johan Jureskog

Just nu har vi fyra läckra gourmetburgare på menyn skapade av hamburgarkungen Johan Jureskog. I ett unikt samarbete bjuder han på förstklassiga råvaror, höga smaker och lättlagade recept. Kött, kyckling eller vego – det väljer du!

Läs mer och beställ!

Sunt, gott och näringsberäknat

Visste du att vi näringsberäknar alla middagar i Linas Matkasse? Vi utgår från Livsmedelsverkets rekommendationer och tar hänsyn till näringsinnehållet i alla ingredienser när vi skapar våra recept. Målet är att skapa en måltid med bästa tänkbara näringsvärde. När du väljer en måltid från oss kan du därför vara trygg med att du får i dig all näring du behöver i precis lagom mängd.

Upptäck hela vår meny!