4 x gourmetburgare – med Johan Jureskog

Nu är de tillbaka efter förra årets succé – fyra gourmetburgare av Johan Jureskog! Oavsett om du föredrar kött, kyckling eller vego finns en lyxig burgare för dig.

”Rustikt, smakrikt och lättlagat.”

Så beskriver Johan Jureskog sina fyra gourmetburgare som gästspelar i Linas Matkasse 5 juni–16 juli. Inspirationen har han hämtat från sina matresor, hamburgerkedjan Jureskogs och från sitt flaggskepp – Restaurang AG i Stockholm som räknas som en av världens främsta köttkrogar.


Gourmetburgare för alla smaker

Johan Jureskogs gourmetburgare bjuder på något för alla smaker. Här hittar du en lyxig tryffelburgare, en italiensk kycklingburgare och en vegetarisk grillostburgare med extra allt. Och sist men inte minst – Jureskogs American burger med alla klassiska tillbehör: isbergssallad, tomat, saltgurka, silverlök, cheddarost och en hamburgerdressing med lite sting. Inga krusiduller alltså. Bara riktigt, riktigt gott.

Råvaror utvalda med omsorg

Alla Johan Jureskogs burgare består av noggrant utvalda råvaror. Köttet kommer från Skövde slakteri. De svenska mjölkkorna har varit väl omhändertagna och har betat gräs i gröna hagar om somrarna. Grillosten kommer från Skånemejerier och är gjord på mjölk från svenska gårdar med de högsta kraven på djuromsorg. Allt följer Johan Jureskogsmatfilosofi – att bara det bästa är gott nog för de bästa burgarna.
 

Enligt samma filosofi toppar han sina burgare med såser från det egna varumärket Johan Jureskog Selection. Produkterna utmärker sig genom höga smaker och håller vad de lovar. Tryffelaiolin innehåller till exempel äkta tryffel medan parmensansåsen innehåller just parmesanost. Såserna finns i över tio olika smaker – som dressing, sås eller krämig aioli. Perfekta som topping på burgare, eller som dipp att ha bredvid.

Beställ matkasse!

Beställ en av våra matkassar och skräddarsy din meny i nästa steg.

Johan Jureskog på menyn

Upptäck fyra gourmetburgare av Johan Jureskog. Burgarna gästspelar på menyn i Linas Matkasse 5 juni–16 juli.

Jureskogs tryffelburgare med karamelliserad lök, rostad lök och cheddarost

Jureskogs kycklingburgare med parmesan, basilikacrème och rotfruktspommes

Jureskogs grillostburgare med picklad rödlök, chilibearnaise och rotfruktspommes

Jureskogs klassiska American burger med dressing, cheddarost och pommes frites

Johan Jureskog …

… är kock och krögare med kött och hamburgare som specialitet. Redan 2011 introducerade han gourmetburgaren i Sverige på sin välrenommerade Restaurang AG i Stockholm. I dag driver han hamburgerkedjan Jureskogs med 12 restauranger från Sundsvall i norr till Lund i söder. Som gästkock hos Linas Matkasse tar Jureskog ut svängarna med burgare för alla smaker. Kött, kyckling eller vego – det väljer du!

TIPS! Lägg till temarätterna manuellt i din matkasse när du gör din beställning!

5 tips – så gör du bästa burgaren

Vill du ta hamburgaren till nästa nivå – hemma i ditt eget kök? Linas Matkasse har träffat Johan Jureskog, kock, krögare och köttmästare på legendariska Restaurang AG i Stockholm. I fem enkla tips delar han med sig av sina expertkunskaper och hjälper dig att skapa den perfekta burgaren.

Läs mer!

Sunt, gott och näringsberäknat

Visste du att vi näringsberäknar alla middagar i Linas Matkasse? Vi utgår från Livsmedelsverkets rekommendationer och tar hänsyn till näringsinnehållet i alla ingredienser när vi skapar våra recept. Målet är att skapa en måltid med bästa tänkbara näringsvärde. När du väljer en måltid från oss kan du därför vara trygg med att du får i dig all näring du behöver för att må bra.

Upptäck hela vår meny!