Familjärt, hett och mustigt – med Phillipe Cohen

Just nu kan du beställa hem fem härliga middagar av krögaren och matprofilen Phillipe Cohen. Recepten är smaksäkra, familjevänliga och exklusivt framtagna för Linas Matkasse.

Beställ rätterna!

Nu presenterar vi ett nytt spännande samarbete med Phillipe Cohen – en av Sveriges mest populära matprofiler med egen kanal på Youtube. I fem härliga rätter bjuder han på fräscha råvaror, färska örter och inspiration från länderna kring Medelhavet.

Rätterna är framtagna exklusivt för Linas Matkasse och speglar hans egen matresa – från uppväxten i Sverige och hans marockansk-israeliska rötter till framgångarna på Youtube och succékrogarna Ted och Posto Pasta i Stockholm.

Phillipe Cohens rätter är fyllda med färska örter och spännande smaker. Hans harissakryddade lax är en riktig smakexplosion med granatäpple, fetaost och couscoussallad. Bland recepten hittar du också en krämig currykyckling och en vegetarisk favorit: en matig kikärtsgryta med massor av grönsaker och smörstekt matvete.
Välkommen till en kulinarisk smakresa med Phillipe Cohen!


PS. Du kan beställa rätterna till och med tisdag 7 mars.

Phillipe Cohen på menyn

Upptäck fem rätter som är laddade med fräscha råvaror, färska örter och spännande smaker.

Harissabakad lax med granatäpple, fetaost och couscoussallad

Kyckling i krämig currysås med broccoli och koriander

Kikärtsgryta med saffran, kokosmjölk och smörstekt matvete

Spaghetti med parmesan- och ricottafyllda frikadeller i tomatsås

Pankopanerad fläskkotlett med örtsmör och potatissallad

Just nu!

25% på dina första 2 kassar!

Beställ idag och få 25% rabatt på dina 2 första matkassar!

Middag hem till dörren – i 3 enkla steg!
Är du nyfiken på Linas Matkasse och vill veta mer? Följ länken nedan så berättar vi hur det fungerar!

Phillipe Cohens bästa matlagningshack

Vässa knivarna, skaka loss med vitlöken och låt smakerna gå ihop redan i pannan. Det säger matprofilen Phillipe Cohen. I en exklusiv intervju delar han med sig av tre enkla tips som både vässar dina matlagningsskills och får smakerna att lyfta.

3 proffstips av Phillipe Cohen

Mat och smak av Phillipe Cohen

En komplett veckomeny för hela familjen. Så beskriver Phillipe Cohen sina fem smaksäkra rätter i Linas Matkasse. Läs vår intervju med matprofilen som har 100 000 följare på Youtube – och två välrenommerade restauranger på Stockholms krogkarta.

Läs intervjun här!

Sunt, gott och näringsberäknat

Visste du att vi näringsberäknar alla middagar i Linas Matkasse? Vi utgår från Livsmedelsverkets rekommendationer och tar hänsyn till näringsinnehållet i alla ingredienser när vi skapar våra recept. Målet är att skapa en måltid med bästa tänkbara näringsvärde. När du väljer en måltid från oss kan du därför vara trygg med att du får i dig all näring du behöver i precis lagom mängd.

Upptäck hela vår meny!