Matkasse utan fläsk från Linas Matkasse

På Linas Matkasse är vi flexibla, oavsett vilka preferenser du har när det kommer till mat kan du alltid skräddarsy din matkasse utifrån dina behov. Äter du inte fläsk så går det enkelt att själv sätta ihop en matkasse utan fläsk.

Matkasse utan fläsk

Att kunna erbjuda våra kunder en matkasse som passar deras behov är viktigt för oss. Av just den anledningen erbjuder vi våra kunder drygt 80 olika rätter att välja bland varje vecka. Majoriteten av våra recept är fläskfria, och att själv sätta ihop en matkasse fri från fläsk är inga problem.

För dig som inte äter fläsk finns ett stort utbud av recept som inte innehåller detta. Du kan enkelt filtrera fram recept baserat på proteinkälla eller preferenser. Välj de recept som tilltalar dig och vips så har du en fläskfri matkasse baserat på vad du och din familj gillar att äta.

Anledningen att avstå något i matväg kan vara många. Man undviker att äta kött, man är intolerant eller har allergier. Vi arbetar hela tiden med att försöka tillmötesgå våra kunders behov, oavsett vad det kan vara. Klicka dig in på våra matkassar för att se alla våra fläskfria recept som du kan välja till din matkasse.

Så skräddarsyr du din fläskfria matkasse

1. Välj matkasse, skriv in din postkod och klicka på Välj middagar.
2. Välj antal personer och gå vidare för betalning eller byt ut dina rätter.
3. I det här steget fyller du i dina uppgifter och beställer din matkasse.
4. Ta emot din leverans, laga och njut av goda och inspirerande middagar.


Välplanerade recept

Samtliga av våra rätter är framtagna av vårt menyteam bestående av flera utbildade kockar, nutritionister och måltidsekologer som noggrant näringsberäknar och justerar varje recept utifrån de nordiska näringsrekommendationerna för att se till att du får en näringsriktig måltid. Dessutom är alla recept noggrant planerade så att allt går åt, på så sätt minskar vi på matsvinnet tillsammans.

Med Linas Matkasse får du alltid:

  • Färska och lokala råvaror av hög kvalité
  • Sunda och inspirerande recept framtagna av våra kockar levererade direkt till din dörr
  • Välplanerade middagar för minimalt matsvinn
  • Möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny