Barnfamilj – matkassen med milda och barnvänliga smaker

Goda och varierade middagar med milda, bekanta smaker och uppskattade grönsaker. Med Barnfamilj blir hela familjen nöjd med middagen.

"Vad blir det för middag?" – frågan alla föräldrar känner igen men kanske inte kan svara på eller känner stressen krypa på när den ställs. Linas Matkasse underlättar din vardag och planerar veckans middagar åt dig. Beställ vår matkasse Barnfamilj och få hem barnvänliga recept med tillhörande ingredienser som engagerar hela familjen i matlagningen.

Barnfamilj är perfekt för den som vill samla hela familjen kring middagsbordet och njuta av god och sund mat med milda smaker och grönsaker barnen gillar.

Något som inte faller dig eller din familj i smaken? Med våra matkassar kan du enkelt och smidigt skräddarsy din egen meny så att den passar just dig. Välj Barnfamilj som förval för att i nästa steg välja fritt bland 80 olika rätter. Där hittar du våra rätter under kategorier såsom Barnfamilj, Laktosfri och Fågel.

Så skräddarsyr du din matkasse

1. Välj Barnfamilj, skriv in din postkod och klicka på Välj middagar.
2. Välj antal personer och gå vidare för betalning eller byt ut dina rätter.
3. I det här steget fyller du i dina uppgifter och beställer din matkasse.
4. Ta emot din leverans, laga och njut av goda och inspirerande middagar.


Välplanerade recept

Samtliga av våra rätter är framtagna av vårt menyteam bestående av flera utbildade kockar, nutritionister och måltidsekologer som noggrant näringsberäknar och justerar varje recept utifrån de nordiska näringsrekommendationerna för att se till att du får en näringsriktig måltid. Dessutom är alla recept noggrant planerade så att allt går åt, på så sätt minskar vi på matsvinnet tillsammans.

Med Linas Matkasse får du alltid:

  • Färska och lokala råvaror av hög kvalité
  • Sunda och inspirerande recept framtagna av våra kockar levererade direkt till din dörr
  • Välplanerade middagar för minimalt matsvinn
  • Möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny