Linas Matkasse levererar matkassar i Uppsala

Vi levererar matkassar till omkring 160 postnummer runt om i Uppsala. Få hem goda, varierande och inspirerande middagar direkt hem till dörren. Du kan välja mellan 80 olika rätter varje vecka!

Vill du testa Sveriges populäraste matkasse? Med Linas Matkasse får du enkelt hem sunda och inspirerande recept skapade av våra menykreatörer med färska och lokala råvaror noggrant planerade för minimalt matsvinn.

Vår populäraste matkasse i Uppsala

Bland våra kunder i Uppsala är vår matkasse Enkelt och lättlagat det mest populära valet. I kassen Enkelt och Lättlagat har vi samlat recept för dig som vill att matlagningen ska gå snabbt, utan att kompromissa med smaken. Perfekt för dig som vill spara tid i vardagen genom att ta smarta genvägar till goda middagar eller för dig med barnfamilj som har en hektisk vardag där mycket ska hinnas med. Utöver Enkelt och lättlagat har vi även:

Klassiskt och inspirerande
– för dig som gillar den perfekta blandningen av välbekanta smaker och ny inspiration
Vegetariskt – För dig som vill laga goda och moderna vegetariska rätter med möjlighet för tillägg av fisk och fågel.
Barnfamilj – Goda och varierade middagar med milda, bekanta smaker och uppskattade grönsaker. Med Barnfamilj blir hela familjen nöjd med middagen.
Linas Express – Goda vardagsmiddagar på bara 20 minuter. Med färre moment och smarta genvägar hinner ni äta tillsammans även i en hektisk vardag.


På Linas Matkasse ser vi till att du alltid får hem välplanerade middagar där vi endast köper in det våra kunder beställer för att minimera matsvinnet. Visste du att du kan du komplettera din matkasse och enkelt klicka hem frukostvaror och övriga bra-att-ha-hemma-varor från Linas Matbutik?

Smaklig måltid!