Gör som Sofia Wood – förenkla vardagen med Linas Matkasse

Gör som Sofia Wood – förenkla vardagen med Linas Matkasse

Att få ihop vardagspusslet med alla måsten kan ibland kännas övermäktigt, ja nästintill omöjligt. Att då få tid till att faktiskt planera, handla och laga middagar varje dag för att få kvalitetstid med familjen kan vara krångligt. Men det finns små vardagsknep för att få tiden att räcka till – Linas Matkasse hjälper dig på traven.

Oavsett om du älskar matlagning eller om du känner att det är lite jobbigt kan såväl planering och inköp sätta käppar i hjulen. För många är middagarna ett viktigt inslag i vardagen med tid för avkoppling och kvalitetstid med de man bor med. De bidrar med en social tillvaro och en trygghet samt möjlighet att sätta guldkant på vardagen. För att både hitta glädje i matlagningen och att få den där extra tiden i vardagen finns Linas Matkasse till hands för att hjälpa dig på traven. För dig som tappat inspiration och tycker att matlagning är tråkigt hjälper vi dig att planera middagarna och levererar ingredienser av hög kvalitet direkt till din dörr. Våra menykreatörer arbetar fram enkla recept med smaker från hela världen för att locka fram inspirationen och matglädjen i köket.

För dig som är kräsen i maten och har tydliga preferenser har vi ett stort utbud av olika typer av rätter: enkla och lättlagade, klassiska och inspirerande samt vegetariska. Här finns något för alla. Dessutom har vi temamånader där vi djupdyker i ett av världens alla underbara kök och tar fram särskilda recept som hyllar just det köket. Inte nog med det, hos Linas Matkasse har du möjlighet att skräddarsy din egen matkasse genom att välja bland över 40 olika rätter – varje vecka. På så sätt kan du få hem en matkasse som passar som handen i handsken för dig och din familj. Kokboksförfattaren Sofia Wood har testat Linas Matkasse och här är vad hon skriver om oss på instagram:

Vi försöker göra vardagsmiddagar, och därigenom också livet lite enklare. Men vi är ganska petiga, jag med vad jag är sugen att laga och barnen med vad de tycker om att äta. Därför känns det så grymt med att @linasmatkasse låter en välja själv mellan 30 nya rätter i veckan och så sätta ihop ens egna smidiga matkasse.

Gör som Sofia Wood och många andra – testa Sveriges populäraste matkasse och gör livet lite enklare.

Välj din matkasse