Kunder i 10 år

Kunder i 10 år

Sofie Höglund, Ia Molin och Susanne Staffansson har en sak gemensamt – de har alla haft barn som spelat i fotbollsklubben BOO FF och det var genom föreningen som de kom i kontakt med Linas Matkasse för första gången 2008. Idag, 10 år senare är de fortfarande nöjda kunder.

Det var inte helt lätt med marknadsföringen för Linas Matkasse till en början. Grundaren och tidigare VD Niklas Aronsson slet hårt för att kunna berätta om konceptet med matkassarna och vändningen kom via en fotbollsklubb i Nacka. Niklas sålde medlemskap för klubben och fick samtidigt en chans att förklara idén och snart hade halva föreningen anmält intresse.

Susanne, Ia och Sofie har alla varit kunder sedan dess. De är rörande överens om att matkassen har förenklat deras vardag enormt och att det är skönt att slippa tänka på vad man ska laga till middag.

Vad uppskattar ni mest med matkassen?

– Vi hade småbarn när vi började och det var anledningen till att vi provade, man kom hem från jobbet och skulle laga middag. Vi skrev ner alla middagar som vi lagade och upptäckte att vi gick runt på samma rätter. Linas Matkasse bidrar till en roligare meny hemma hos oss och det är ett stort plus att allt är förberett och uttänkt, säger Susanne.

– Med mycket arbete, skola och träningar är det både skönt och roligt att få hjälp med bra mat och att få laga nya saker hela tiden. Sedan händer det att vi återanvänder recepten, säger Ia Molin.

Även Sofie lyfter fram att hennes familj uppskattar variationen bland rätterna, att det är mycket grönsaker och att maten lagas från grunden.

– Sedan tycker jag arbetet ni gör i Kenya är superbra! Det känns fint att man kan bidra samtidigt som vi köper vår egen middag. Jag uppskattar också mervärdet med ”Linas Kom i form” som jag utnyttjar lite då och då på Mina sidor.

Även om barnen hunnit bli större idag så trivs familjerna fortfarande med enkelheten och bekvämligheten som matkassen skänker dem i vardagen. Och att maten är populär bland samtliga familjemedlemmar är det inga tvivel om.

– Första året var det en del gnäll från barnen, de var skeptiska när vi pratade om att det var bra mat, då lät det tråkig tyckte de. Vi fortsatte ändå för vi tyckte att maten var sund och god och barnen lärde sig snart att uppskatta den. Min dotter som har flyttat utomlands sa senast häromdagen att hon saknar Linas Matkasse, säger Ia Molin.

Sofie instämmer och säger att hennes barn för det mesta tycker att middagarna smakar mycket bra. Även Susanne är glad att hon lyckats uppfostra sina barn till allätare. I hennes familj passar Originalkassen bäst och de gillar mixen av olika middagar. Ett annat plus är att råvarorna alltid går att använda till andra rätter om man vill göra en variant på en middag. Hemma hos Sofie har de hunnit prova de flesta kassar i sortimentet och för tillfället är Lättlagade kassen favoriten.

– Vi är ofta hemma sent på kvällen efter träningar och då är det extra skönt att det går snabbt att laga maten, säger Sofie.

Varken Susanne, Ia eller Sofie har några planer på att sluta med Linas Matkasse och vem vet, kanske blir det 10 år till som nöjda matkasse-kunder hos oss?

Välj din matkasse