4 anledningar att ha en matkasse på sommaren

4 anledningar att ha en matkasse på sommaren

Vi vill göra din sommar ännu skönare! Du vet väl att vi levererar matkassar utan uppehåll hela semestern? Är du nyfiken på att ta emot en matkasse i sommar så ska du absolut läsa våra 4 anledningar till varför det är så skönt.

1. Familjen är samlad

På semestern är ofta hela familjen samlad och det blir en hel del måltider att planera. Då kan det vara väldigt smidigt att lämna över matplaneringen till Lina och hennes menyteam. De ser till att du och familjen får hem en matkasse med god och sund mat som ni kan laga tillsammans.

2. Det är bekvämt

Om du får bestämma väljer du säkert strandlek framför storhandling och föredrar att spela fotboll med barnen hellre än att trängas i matbutiken. Att ha en matkasse på sommaren kan med andra ord vara precis lika skönt som det är resten av året. Du får fokusera fullt ut på att ha semester, medan kassen levereras bekvämt hem till dig varje eller varannan vecka, beroende på var i Sverige du bor någonstans. Ska du vara bortrest pausar du enkelt dina leveranser på Mina sidor med 7 dagars framförhållning.

3. Somrig matinspiration

Under juni, juli och augusti är våra matkassar fyllda med sommarinspirerade recept. Det kan vara fräscha, sommarpiffade sallader eller spännande grillmiddagar, som självklart går lika bra att tillaga i stekpannan om du skulle vilja det.

4. Olika kassar

Vi ger dig möjlighet att hitta din favorit bland våra olika matkassar. Vill du ha lättlagade middagar med mat lagad från grunden kan Enkelt och Lättlagat kanske passa dig bra i sommar.

Klassiskt och inspirerande är et smart val för familjen som gillar att experimentera med nya smaker. Vegetariskt är för dig som vill laga goda och moderna vegetariska rätter, men med en möjlighet för tillägg av fisk och fågel.

Du kan också skräddarsy din matkasse och byta ut till de rätter du helst vill ha. Läs mer här om hur du kan skräddarsy din glutenfria matkasse, eller din laktosfria matkasse. För barnfamiljer rekommenderar vi matkassen Enkelt och lättlagat, men läs annars mer här om hur du skräddarsyr matkassen till en barnfamilj.

Vi har matkassar för både tre, fyra eller fem dagar - välj den som passar din familj bäst. Kassarna Vegetariskt och Klassiskt och inspirerande finns att beställa för 2 eller 4 personer. Matkassen Enkelt och lättlagat finns även för 6 personer. Smart för dig som har en extra stor husållning, eller som önskar att ha rester att lägga i matlådan.

Spana in hela vårt sortiment här.

Välj din matkasse