Kyckling Napoletana med pasta och parmesan
15-20
Laktosfri

Kyckling Napoletana med pasta och parmesan

Ingredienser

Allergener
  • Mjölk,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • neutral olja
  • salt
  • svartpeppar
  • vatten

Till servering

Mezze maniche rigate (Vete)
200 g
Broccoli
1 st
Ruccola
30 g
Riven parmesan (Mjölk)
50 g

Kyckling Napoletana

Neutral olja
Kycklingfilé strimlad
250 g
Örtmix
1 förp
Salt
Svartpeppar
Pastasås napoletana
1 förp
Vatten
½ dl
Näringsvärde per portion
  • Energi 741 kcal
  • Fett 19 g
  • Kolhydrater 83 g
  • Protein 59 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en rymlig kastrull och koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär broccoli i buketter och skiva stammen. Koka med pastan de sista 2 min.
  3. Kyckling napoletana: Hetta upp lite olja i en stekpanna. Tillsätt strimlad kycklingfilé, örtmix och lite salt. Bryn ca 2 min. Blanda ner pastasås napoletana och vatten. Sjud ca 3 min, tills kycklingen är helt genomstekt. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
  4. Servera kyckling napoletana med mezze maniche, broccoli, ruccola och riven parmesan.