Sommarsallad med melon, prosciutto, fetaost och surdegsbröd
15-20

Sommarsallad med melon, prosciutto, fetaost och surdegsbröd

Ingredienser

Allergener
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • salt
  • svartpeppar

Till servering

Surdegsbaguette (Vete)
1 st
Prosciutto
1 förp

Melonsallad

Ruccola
30 g
Mixsallad
65 g
Galiamelon
1 st
Fetaost (Mjölk)
50 g
Basilikaolja
½ förp
Salt
Svartpeppar
Näringsvärde per portion
  • Energi 608 kcal
  • Fett 20 g
  • Kolhydrater 79 g
  • Protein 29 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Värm ugnen till 200°C (varmluft) eller 225°C (vanlig).
  2. Tillaga surdegsbaguette enligt anvisning på förpackningen.
  3. Melonsallad: Skala och skär galiamelon i bitar. Lägg på ett salladsfat tillsammans med ruccola och mixsallad. Smula över fetaost och ringla på basilikaolja. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar.
  4. Toppa salladen med prosciutto och servera med surdegsbaguette.