Lägre pris
Vegetariskt
Gräddig pasta med ärtor, broccoli och mandel
Rätten saknar betyg
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Vete·
- Mandel
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Vatten
- vitvinsvinäger
Mezze maniche rigate
200 g
Vispgrädde
½ dl
Vatten
1 ½ dl
Grönsaksbuljong
1 påse
Gröna ärtor
1 förp
Vitvinsvinäger
Mandelspån
25 g
Tanelli hårdost
1 st
Broccoli
1 st
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 631 kcal
- Fett: 20 g
- Kolhydrater: 82 g
- Protein: 30 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka mezze maniche rigate enligt anvisning på förpackningen.
Blanda vispgrädde, vatten (gärna från pastakoket) och grönsaksbuljong i en kastrull. Låt koka ca 5 min. Tillsätt gröna ärtor. Låt allt bli varmt. Smaka av med lite vitvinsvinäger.
Rosta mandelspån i en torr och het stekpanna. Lägg över på en tallrik. Hyvla Tanneli hårdost. Skär broccoli i små buketter. Hetta upp lite neutral olja i den använda sekpannan och stek broccoli hastigt.
Blanda den kokta pastan med pastasås och ärtor. Fördela i två djupa tallrikar. Servera ärtpastan toppad med broccoli, hyvlad ost och mandelspån.
Smaklig måltid!