Pasta pesto med tomat, mozzarella och pinjenötter
15-20
Vegetariskt

Pasta pesto med tomat, mozzarella och pinjenötter

Ingredienser

Allergener
  • Laktos,
  • mjölk,
  • vete,
  • cashewnötter

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • salt
  • svartpeppar

Pasta pesto

Casarecce (Vete)
200 g
Cocktailtomater
250 g
Mozzarella (Mjölk, Laktos)
1 förp
Pinjenötter
20 g
Pesto genovese (Mjölk, Cashewnötter, Laktos)
½ förp
Salt
Svartpeppar
Ruccola
30 g
Näringsvärde per portion
  • Energi 732 kcal
  • Fett 34 g
  • Kolhydrater 76 g
  • Protein 29 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

Tips från kocken:

Det går givetvis lika bra att servera allt separat!

  1. Koka pasta i en kastrull med lättsaltat vatten enligt anvisning på förpackningen. 
  2. Halvera cocktailtomater. Tärna mozzarella. 
  3. Rosta pinjenötter hastigt i en torr och het stekpanna. 
  4. Blanda avhälld pasta med pesto genovese, tomater och mozzarella. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar. 
  5. Servera pasta pesto toppad med pinjenötter och ruccola.