Mexikansk chorizogryta med tomat, zucchini och röd chili

Lägre pris

Laktosfri
Utan gluten

Mexikansk chorizogryta med tomat, zucchini och röd chili

Rätten saknar betyg
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Svaveldioxid

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • salt
  • vatten
  • socker
Basmatiris
135 g
Zucchini
1 st
Gul lök
1 st
Vitlök
2 klyfta
Olja
Chorizofärs
200 g
(Svaveldioxid)
Three spices
½ påse
Kons. körsbärstomater
1 förp
Salt
½ tsk
Vatten
1 dl
Socker
½ tsk
Röd chili
1 st
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 573 kcal
  • Fett: 20 g
  • Kolhydrater: 75 g
  • Protein: 24 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen.
Skär zucchini i tärningar. Klyfta gul lök och finhacka vitlök. 
 Hetta upp neutral olja i en rymlig stekgryta. Fräs chorizofärs ca 3 min. Tillsätt gul lök, vitlök, three spices och salt. Fräs ytterligare ca 1 min. Tillsätt zucchini, konserverade körsbärstomater, vatten och socker. Låt sjuda ca 10 min. Smaka av med salt.
Finstrimla röd chili och strö över chorizogrytan. Servera med basmatiris.
Smaklig måltid!