Laktosfri
Coconut beef med nudlar och koriander
3.94 (684)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sojabönor·
- Ägg·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- socker
- vatten
Morot
1 st
Gul lök
1 st
Röd paprika
1 st
Olja
Nötfärs
250 g
Hackad ingefära, vitlök och chili
1 förp
Socker
1 msk
Japansk sojasås
1 påse
Coconut cream
1 förp
Vatten
1 dl
Äggnudlar
1 förp
Koriander
20 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 747 kcal
- Fett: 39 g
- Kolhydrater: 63 g
- Protein: 35 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka upp vatten i en kastrull till äggnudlarna i punkt 4.
Skär morot i tunna slantar. Klyfta gul lök och skär röd paprika i mindre bitar.
Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna eller wok. Stek nötfärs ca 3 min på hög värme, tills den fått fin färg. Lägg ner paprika, morot och lök. Fräs ytterligare ca 1 min. Tillsätt "hackad ingefära, vitlök och chili", socker, japansk soja, coconut cream och vatten. Koka ihop ca 2 min.
Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen.
Grovhacka koriander. Blanda ner nykokta nudlar i woken med coconut beef. Toppa med koriander och servera.
Smaklig måltid!