Lägre pris
Lägre pris
Laktosfri
Vegetariskt
Nudelwok med grönsaker, stekt ägg och jordnötter
3.71 (136)
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Jordnötter·
- Sojabönor·
- Ägg·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- socker
- vitvinsvinäger
- vatten
- salt
Japansk soja
2 förp
Olja
1 tsk
Socker
1 msk
Vitvinsvinäger
1 ½ msk
Vatten
2 msk
Malen ingefära
1 tsk
Ägg
4 st
Olja
Röd paprika
1 st
Broccoli
1 st
Olja
Salt
Äggnudlar
1 förp
Hackade jordnötter
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 610 kcal
- Fett: 26 g
- Kolhydrater: 61 g
- Protein: 34 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Strimla röd paprika. Skär broccoli i buketter och skiva stammen tunt. Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen. Spola sedan kallt.
Häll japansk soja i en liten skål. Blanda med neutral olja, socker, vitvinsvinäger, vatten och malen ingefära.
Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna. Stek ägg ca 3 min på medelvärme. Låt gärna gulan vara lite lös. Lägg över på ett fat.
Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna. Fräs broccoli och paprika på hög värme ca 3 min. Häll ner hälften av dressingen, fräs ytterligare ca 2 min. Smaka av med lite salt.
Rör ner nudlar och resten av dressingen i woken. Servera toppad med hackade jordnötter och stekt ägg.
Smaklig måltid!