Färdiga chicken nuggets
med ris, plockgrönsaker, sweet chilisås och vitlöksdipp3.93 (73)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Selleri·
- Svaveldioxid·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Salt
- olja
Basmatiris
135 g
Snackgurka
1 st
Morot
2 st
Cocktailtomater
250 g
Matyoghurt
1 dl
Persillade
½ påse
Salt
½ krm
Sweet chilisås
1 förp
Olja
½ msk
Chicken nuggets
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 722 kcal
- Fett: 27 g
- Kolhydrater: 97 g
- Protein: 22 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen.
Skär snackgurka och morot i stavar. Lägg upp gurka, morot och cocktailtomater på ett fat.
Blanda matyoghurt, persillade och salt i en skål.
Lägg sweet chilisås i en skål.
Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna och stek chicken nuggets ca 2 min per sida, tills gyllene.
Servera chicken nuggets med nykokt basmatiris, plockgrönsaker, vitlöksdipp och sweet chilisås.
Smaklig måltid!