Laktosfri
Vegetariskt
Vegan
Svamp- och linspanna med äpple och rårörda lingon
Rätten saknar betyg
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sojabönor·
- Senap·
- Havre
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- salt
- svartpeppar
Potatis
400 g
Rött äpple
1 st
Bladpersilja
20 g
Rårörda lingon
1 dl
Gul lök
1 st
Skogschampinjoner
200 g
Gröna linser
1 förp
Olja
Salt
1 krm
Imat
250 ml
Japansk sojasås
2 msk
Mild senap
1 msk
Svartpeppar
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 591 kcal
- Fett: 18 g
- Kolhydrater: 92 g
- Protein: 14 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka potatis mjuk i lättsaltat vatten.
Skiva gul lök och skogschampinjoner. Häll av gröna linser.
Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna och stek gul lök och svamp med salt ca 4 min, tills det fått fin färg.
Tillsätt linser, imat, japansk soja och senap. Koka upp och sjud ca 2 min. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
Tärna äpple smått. Finhacka bladpersilja.
Toppa svamp- och linspannan med äpple och persilja. Servera med kokt potatis och rårörda lingon.
Smaklig måltid!