Rostbiffsrulle med kall gurksås och grönsaksplock

Rostbiffsrulle med kall gurksås och grönsaksplock

Nytt recept
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Senap
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Honung
  • mild senap
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • tomatpuré
  • vatten
  • vitlök
Gurka
½ st
Vitlök
1 klyfta
Matyoghurt
1 dl
(Mjölk, Laktos)
Salt
½ tsk
Svartpeppar
Morot
2 st
Tomat
1 st
Mixsallad
½ förp
Vatten
2 msk
Olivolja
1 msk
Tomatpuré
1 msk
Mild senap
1 msk
(Senap)
Honung
1 tsk
Torkad oregano
1 tsk
Paprikapulver
1 tsk
Salt
2 krm
Svartpeppar
Rostbiff
180 g
Olivolja
Tortillabröd
1 förp
(Vete)
Näringsinnehåll per portion
Energi:
773 kcal
Fett:
23 g
Kolhydrater:
103 g
Protein:
38 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Grovriv gurka och pressa ur vätskan. Lägg gurkan i en skål. Blanda ner pressad vitlök, matyoghurt, salt och lite nymald svartpeppar.
Skala och dela morot i stavar. Tärna tomat. Lägg upp mixsallad och grönsaker i skålar.
Blanda vatten, olivolja, tomatpuré, mild senap, honung, torkad oregano, paprikapulver, salt och lite nymald svartpeppar i en skål.
Strimla rostbiff tunt. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek rostbiffen ca 3 min på medelvärme. Häll på kebabsåsen och rör om. Låt fräsa ytterligare ca 1 min.
Fyll tortillabröd med rostbiff i kebabsås, gurksås, tomat och sallad. Servera med morotsstavar.
Smaklig måltid!