Rostbiffsrulle med kall gurksås och grönsaksplock
Nytt recept
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Senap·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Honung
- mild senap
- olivolja
- salt
- svartpeppar
- tomatpuré
- vatten
- vitlök
Gurka
½ st
Vitlök
1 klyfta
Matyoghurt
1 dl
Salt
½ tsk
Svartpeppar
Morot
2 st
Tomat
1 st
Mixsallad
½ förp
Vatten
2 msk
Olivolja
1 msk
Tomatpuré
1 msk
Mild senap
1 msk
Honung
1 tsk
Torkad oregano
1 tsk
Paprikapulver
1 tsk
Salt
2 krm
Svartpeppar
Rostbiff
180 g
Olivolja
Tortillabröd
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 773 kcal
- Fett:
- 23 g
- Kolhydrater:
- 103 g
- Protein:
- 38 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Grovriv gurka och pressa ur vätskan. Lägg gurkan i en skål. Blanda ner pressad vitlök, matyoghurt, salt och lite nymald svartpeppar.
Skala och dela morot i stavar. Tärna tomat. Lägg upp mixsallad och grönsaker i skålar.
Blanda vatten, olivolja, tomatpuré, mild senap, honung, torkad oregano, paprikapulver, salt och lite nymald svartpeppar i en skål.
Strimla rostbiff tunt. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek rostbiffen ca 3 min på medelvärme. Häll på kebabsåsen och rör om. Låt fräsa ytterligare ca 1 min.
Fyll tortillabröd med rostbiff i kebabsås, gurksås, tomat och sallad. Servera med morotsstavar.
Smaklig måltid!