Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktos,
- mjölk,
- ägg,
- vete,
- cashewnötter
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- balsamvinäger
- salt
- svartpeppar
Tomatsallad
Cocktailtomater
250 g
Mixsallad
65 g
Balsamvinäger
1 tsk
Salt
Svartpeppar
Ravioli
Ravioli (Mjölk, Ägg, Vete, Laktos)
230 g
Pesto genovese (Mjölk, Cashewnötter, Laktos)
½ förp
Topping
Riven parmesan (Mjölk)
25 g
Krutonger (Vete)
1 förp
Näringsvärde per portion
- Energi 639 kcal
- Fett 40 g
- Kolhydrater 48 g
- Protein 20 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.
Så här gör du
- Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
- Tomatsallad: Dela cocktailtomater. Lägg i en salladsskål och blanda med mixsallad, balsamvinäger, lite salt och nymald svartpeppar.
- Ravioli: Koka ravioli enligt anvisning på förpackningen. Blanda nykokt ravioli med pesto. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar.
- Toppa ravioli med riven parmesan och krutonger. Servera med tomatsallad.