Potatissoppa med grönkålschips, bönspread och rågcrisp
30
Vegetariskt
Vegan

Potatissoppa med grönkålschips, bönspread och rågcrisp

Gör så här


Ingredienser

Allergener

Selleri, Havre, Sesamfrön, Råg

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
olivolja, vitlök, vatten, grönsaksbuljong, salt, svartpeppar, bakplåtspapper, vitvinsvinäger,

Potatissoppa


  • bakpotatis
    1 st

  • gul lök
    1 st

  • vitlök
    2 klyfta

  • vatten
    4 dl

  • grönsaksbuljong
    1 tärning

  • imat
    1 ½ dl

Grönkålschips


  • grönkål
    100 g

Bönspread


  • cannellinibönor
    1 förp

  • olivolja
    1 tsk

  • vitvinsvinäger
    1 tsk

  • torkad timjan
    1 krm

  • salt
    1 krm

Till servering


  • rågcrisp
    ½ förp
Näringsvärde per portion
Energi  
637 kCal
Fett 
22 g
Kolhydrater  
92 g
Protein 
19 g