Frasig kyckling med pumparisotto, fetaost och vitlöksstekt svamp
40

Frasig kyckling med pumparisotto, fetaost och vitlöksstekt svamp

Gör så här


Tips från kocken: Om ni vill, plocka ur pumpakärnorna och lägg på ena sidan av plåten med bakplåtspapper. Blanda med lite olja och salt. Rosta i ugnen ca 11 min.
Ingredienser

Allergener

Selleri, Mjölk, Gluten, Ägg, Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
olivolja, salt, svartpeppar, vatten, kycklingbuljong, vitvinsvinäger, vitlök, ägg, vetemjöl, ströbröd,

Rostad pumpa


  • butternutpumpa
    ½ st

Pumparisotto


  • vatten
    5 dl

  • kycklingbuljong
    ¾ tärning

  • vitvinsvinäger
    1 msk

  • risottoris
    150 g

  • vitlök
    1 klyfta

  • fetaost
    50 g

Panerad kyckling


  • minutfilé
    330 g

  • salt
    2 krm

  • ägg
    1 st

Vitlöksstekt svamp


  • champinjoner
    125 g

  • vitlök
    1 klyfta

  • ruccola
    30 g
Näringsvärde per portion
Energi  
745 kCal
Fett 
22 g
Kolhydrater  
82 g
Protein 
54 g