Chicken tikka masala med färsk koriander och basmatiris
Utan gluten

Chicken tikka masala med färsk koriander och basmatiris

Rätten saknar betyg
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • salt
Minutfilé
330 g
Olja
Salt
½ tsk
Tikka masala
1 burk
(Laktos)
Broccolibuketter
1 förp
Tomat
1 st
Basmatiris
135 g
Koriander
20 g
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 645 kcal
  • Fett: 15 g
  • Kolhydrater: 77 g
  • Protein: 51 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen.
 Klyfta tomat och grovhacka koriander. Skär kyckling minutfilé i bitar. Hetta upp lite olja i en rymlig stekpanna och bryn kycklingen ca 2 min. Krydda med salt. Blanda ner Tikka masalasås och broccolibuketter i stekpannan. Låt allt koka upp och sjud ca 5 min, tills kycklingen är helt genomstekt (innertemp 72°C).
Blanda ner tomater i Chicken Tikka Masala och strö över koriander. Servera med basmatiris.
Smaklig måltid!