Koka jasminris enligt anvisning på förpackningen.
Snabbkimchi: Strimla salladskål grovt. Skala och finriv ingefära och vitlök. Lägg allt i en bunke. Tillsätt socker, japansk soja, vitvinsvinäger och sambal oelek. Blanda ordentligt, gärna med händerna, så att salladskålen mjuknar.
Gurksallad: Tärna gurka och lägg i en skål. Blanda med sambal oelek och sesamfrön.
Bulgogi: Blanda vatten, japansk soja, majsstärkelse, sambal oelek, pressad vitlök och sesamfrön i en liten skål.
Kvarta champinjoner. Hetta upp rikligt med neutral olja i en stekpanna och stek svamp och Pulled Vegme ca 6 min. Rör ner marinaden i pannan och låt koka ihop ca 1 min. Vegme som blir över går bra att frysa in!
Servera bulgogi med jasminris, snabbkimchi och gurksallad.
Allergener
Basvarorna kan innehålla andra allergener