Vegetarisk bulgogi med snabbkimchi, gurksallad och sesamfrön
30
Laktosfri

Vegetarisk bulgogi med snabbkimchi, gurksallad och sesamfrön

Gör så här


Ingredienser

Allergener

Sojabönor, Vete, Sesamfrön

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
vitlök, socker, vitvinsvinäger, sambal oelek, vatten, neutral olja,

Snabbkimchi


  • salladskål
    300 g

  • ingefära
    1 förp

  • vitlök
    1 klyfta

  • socker
    ½ msk

  • japansk soja
    1 msk

  • vitvinsvinäger
    2 msk

  • sambal oelek
    1 tsk

Gurksallad


  • gurka
    ½ st

  • sambal oelek
    1 tsk

  • sesamfrön
    ½ msk

Bulgogi


  • vatten
    1 ½ dl

  • japansk soja
    1 ½ msk

  • majsstärkelse
    1 tsk

  • sambal oelek
    2 tsk

  • vitlök
    1 klyfta

  • sesamfrön
    ½ msk

  • champinjoner
    125 g

  • Pulled Vegme
    ½ förp

Till servering


  • jasminris
    125 g
Näringsvärde per portion
Energi  
552 kCal
Fett 
17 g
Kolhydrater  
73 g
Protein 
26 g