Laktosfri
Vegetariskt
Vegonuggets med asiatisk kålsallad, sweet chili och jasminris
3.64 (383)
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sojabönor·
- Svaveldioxid·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Salt
- svartpeppar
Vegonuggets
1 förp
Coleslawmix
1 förp
Soja- och ingefärssås
½ förp
Salt
Svartpeppar
Jasminris
135 g
Cocktailtomater
250 g
Sweet chilisås
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 678 kcal
- Fett: 21 g
- Kolhydrater: 99 g
- Protein: 24 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Koka jasminris enligt anvisning på förpackningen.
Sprid ut nuggets på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Tillaga i mitten av ugnen ca 10 min. Vänd efter halva tiden.
Lägg upp coleslawmix i en skål och blanda med soja- och ingefärssåsen. Smaka av med salt och lite nymald svartpeppar.
Servera vegonuggets med jasminris, asiatisk kålsallad, cocktailtomater och en klick sweet chilisås.
Smaklig måltid!