Svampyakiniku med stekt ägg, salladslök och jordnötter
20
Utan gluten
Laktosfri

Svampyakiniku med stekt ägg, salladslök och jordnötter

Gör så här


Ingredienser

Bra att ha hemma
vitlök, socker, japansk soja, vatten, vitvinsvinäger, neutral olja,

Till servering


  • jasminris
    150 g

  • jordnötter
    60 g

Yakinikusås


  • ingefära
    ½ förp

  • vitlök
    2 klyfta

  • socker
    ½ msk

  • japansk soja
    2 msk

  • vatten
    1 dl

  • vitvinsvinäger
    ½ msk

  • majsstärkelse
    1 tsk

Svampyakiniku


  • champinjoner
    250 g

  • salladslök
    ½ förp

Stekt ägg


  • ägg
    2 st

Näringsvärde per portion
Energi  
631 kCal
Fett 
24.06 g
Kolhydrater  
76.72 g
Protein 
27 g