Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Ugnsrostad potatis: Skär småpotatis i 1x1 cm stora bitar. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över lite olivolja, salt och nymald svartpeppar. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min, tills potatisen är klar.
Karamelliserad lök: Finhacka gul lök. Hetta upp smör i en stekpanna. Stek löken mjuk på svag värme, ca 8 min. Rör ner socker, salt och nymald svartpeppar. Lägg över på ett fat och spara pannan.
Senapskräm: Blanda matyoghurt, grovkornig senap, dijonsenap och honung i en skål. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
Sallad: Halvera cocktailtomater. Blanda mixsallad och tomater i en salladsskål och dressa med vitvinsvinäger, salt och nymald svartpeppar.
Kotlett: Skär fläskkotlett i 2x2 cm stora bitar. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. Hetta upp lite smör och olivolja i den använda stekpannan. Stek köttet på hög värme i omgångar ca 3 min, tills det är genomstekt (innertemp 72°C).
Lägg upp ugnsrostad potatis, karamelliserad lök och nystekt fläskkotlett på två tallrikar. Servera med senapskräm och sallad.
Allergener
Basvarorna kan innehålla andra allergener