Lyxig matkasse – recept framtagna av professionella kockar med färska och lokala råvaror

På Linas matkasse har vi ett stort urval av maträtter att välja på varje vecka. För att göra upplevelsen extra lyxig erbjuder vi dig stor valfrihet bland välplanerade middagar med spännande och inspirerande smaker.

Lyxig matkasse – råvaror av hög kvalitet

Med Linas Matkasse klickar du enkelt hem en matkasse som faller just dig i smaken. Gillar du fisk, är du vegan eller är du glutenintolerant? Oavsett vilka behov du har kan du skräddarsy din matkasse så att den passar just dig. Varje recept är särskilt framtaget av våra professionella kockar med en bakgrund från bland annat Grythyttan, som skapar och näringsberäknar varje recept. På så sätt kan du vara säker på att du får i dig det du behöver. Vi erbjuder, kvalitet, lyx, och god mat.

Dessutom får du hem färska och lokala råvaror av hög kvalité. Råvarorna är lokala och köttet svenskt med undantag för regionsspecifika delikatesser som exempelvis prosciutto. Klicka hem din matkasse idag och njut av restaurangkänslan i hemmaköket.

Utöver detta ingår vi regelbundet i samarbeten med Sveriges största och mest omtyckta matprofiler som exklusivt skapar recept för våra kunder. På så sätt kan du sätta guldkant på vardagen med matprofilernas lyxiga matlagning anpassat för vardagens hemmakockar.

Så skräddarsyr du din lyxiga matkasse

1. Välj matkasse, skriv in din postkod och klicka på Välj middagar.
2. Välj antal personer och gå vidare för betalning eller byt ut dina rätter.
3. I det här steget fyller du i dina uppgifter och beställer din matkasse.
4. Ta emot din leverans, laga och njut av goda och inspirerande middagar.


Välplanerade recept

Samtliga av våra rätter är framtagna av vårt menyteam bestående av flera utbildade kockar, nutritionister och måltidsekologer som noggrant näringsberäknar och justerar varje recept utifrån de nordiska näringsrekommendationerna för att se till att du får en näringsriktig måltid. Dessutom är alla recept noggrant planerade så att allt går åt, på så sätt minskar vi på matsvinnet tillsammans.

Med Linas Matkasse får du alltid:

  • Färska och lokala råvaror av hög kvalité
  • Sunda och inspirerande recept framtagna av våra kockar levererade direkt till din dörr
  • Välplanerade middagar för minimalt matsvinn
  • Möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny