Information angående coronaviruset

Vi får många frågor om hur våra leveranser påverkas av situationen med coronaviruset. Vi följer utvecklingen mycket noga och anpassar oss efter rådande situation och myndighetsrekommendationer för att kunna försäkra en trygg och säker leverans till våra kunder.

Vi upplever för tillfället en ökad efterfrågan på våra tjänster men vi har kapacitet och möjlighet att fortsätta leverera våra matkassar som vanligt runtom i landet.

Tillfälliga ändringar av leveransrutiner

Vid leverans, att ringa på din dörrklocka/porttelefon och ställa matkassen vid dörren. Det är därför extra viktigt att du som har portkod/porttelefon har uppdaterade kontaktuppgifter på din profil.

När matkassen är ställd utanför din dörr kommer du att få ett sms som meddelar att du nu kan hämta din matkasse. I och med denna tillfälliga ändring av våra leveransrutiner kommer chauffören tyvärr inte ha möjlighet att ta med leveranslåda i retur.

Vi uppdaterar fortlöpande med ny information om ytterligare ändringar kring dina framtida leveranser skulle ske.

Hygien och renhållning

Vi har alltid strikta hygienrutiner gällande exempelvis handhygien, arbetskläder och rengöring. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om vaksamhet på förkylningssymtom och har infört strikta instruktioner om att personal som arbetar med att packa matkassar inte får vara i tjänst om de påvisar symptom. Dessa riktlinjer gäller såväl anställda hos Linas Matkasse som leverantörer, chaufförer och övriga samarbetspartners. Dessutom råder vi anställda i produktion att undvika närkontakt och har infört nya rutiner vid raster och pauser. De anställda påminns kontinuerligt om våra hygienrutiner och vi kontrollerar att alla som arbetar är friska och symptomfria och att de följer våra hygienrutiner för att på så sätt kunna säkerställa en trygg leverans.

Beställning av matkasse

För den som önskar beställa en matkasse från oss levereras dessa som vanligt runtom i landet.

Ändring av leverans

Sista dag för avbokning eller ändring av din leverans är söndagen, en vecka innan leverans, kl 23.59.

Har du några frågor?

Kontakta kundtjänst här. Vi svarar på alla frågor fortlöpande. Dock kan svarstiden vara något längre än normalt på grund av ökat tryck.