Linas flexitariankasse

Nu kan du som flexitarian njuta av Linas olika matkassar. Oavsett preferens kan du enkelt skapa dina egna veckomenyer och välja hur du vill fördela rätterna mellan vegetariskt, veganskt, fisk, fågel eller annat kött.

Flexitariankasse

Gillar du en varierad kost? Då kan en flexitariankasse vara något för dig.
Flexitarian betyder att man äter en varierad kost och och man äter vegetariskt eller veganskt då och då. Man väljer alltså inte bort något men väljer aktivt att oftare äta en vegetariskt/vegansk kost.

Med Linas Matkasse kan du enkelt välja rätter själv och på så sätt skräddarsy din egen flexitariankasse. Inför varje beställning väljer du själv vilka rätter du vill ha, och kan enkelt filtrera fram rätter som passar dig.

Vill ni börja äta mer vegetariskt eller testa på att äta veganskt någongång i veckan är Linas Matkasse perfekt. För den inbitne köttätaren kan det vara svårt att få igång inspirationen när det kommer till vegetariskt, men här kan du skräddarsy din matkasse och välja fritt bland våra inspirerande rätter. Om ni är en familj som vill få barnen att äta mer vegetariskt så är ett tips att låta barnen vara med och välja vilka recept som ska ingå i er flexitariankasse.

Så skräddarsyr du din flexitariankasse

1. Välj matkasse, skriv in din postkod och klicka på Välj middagar.
2. Välj antal personer och gå vidare för betalning eller byt ut dina rätter.
3. I det här steget fyller du i dina uppgifter och beställer din matkasse.
4. Ta emot din leverans, laga och njut av goda och inspirerande middagar.


Välplanerade recept

Samtliga av våra rätter är framtagna av vårt menyteam bestående av flera utbildade kockar, nutritionister och måltidsekologer som noggrant näringsberäknar och justerar varje recept utifrån de nordiska näringsrekommendationerna för att se till att du får en näringsriktig måltid. Dessutom är alla recept noggrant planerade så att allt går åt, på så sätt minskar vi på matsvinnet tillsammans.

Med Linas Matkasse får du alltid:

  • Färska och lokala råvaror av hög kvalité
  • Sunda och inspirerande recept framtagna av våra kockar levererade direkt till din dörr
  • Välplanerade middagar för minimalt matsvinn
  • Möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny