Gör så här:
Koka upp vatten i en liten kastrull. Lägg ner äggen och låt koka 7 min. Spola i kallt vatten. Skala äggen.
Chili- och vitlöksolja:
- Finhacka chili och vitlök.
- Lägg i en mortel tillsammans med salt. Mortla till en smet, och droppa ner oljan medan du mortlar.
- Smaka av med vitvinsvinäger.
Svampbuljong:
- Skiva champinjoner och schalottenlök.
- Skala och skär ingefära i skivor. Hetta upp lite olja i en stekgryta eller rymlig kastrull och fräs allt 1-2 min.
- Tillsätt vatten, kycklingbuljong och japansk soja. Låt sjuda 15-20 min.
Knaperstekt fläskfärs:
- Finriv ingefära och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs fläskfärs 6-7 min.
- Hacka sönder färsen med en slev eller stekspade så att färsen blir smulig.
- Tillsätt vitlök, ingefära och japansk soja. Fräs tills färsen är riktigt krispig, ca 3-5 min.
- Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen.
- Grovhacka koriander. Finstrimla purjolöken och halvera de kokta äggen.
Servera nudlar i djupa skålar. Häll över varm svampbuljong. Toppa med kimchi, koriander, ägg, purjolök och chiliolja.
Smaklig måltid!