5 myter om matkassar

5 myter om matkassar

Vi skulle vilja slå hål på några av de mest seglivade myterna om matkassar. För vem vet, att få maten hemkörd kanske passar dig och din familj utan att ni vet om det?

Att påstå att alla borde ha en prenumeration på matkassar vore kanske lite att ta i. Men när vi lyssnar på våra kunder – och framförallt de som inte är våra kunder – är det ganska tydligt att det finns många missuppfattningar om det här med matkassar. En del var kanske sant i matkassens barndom, men mycket har hänt sedan dess.

Matkassemyt nr 1: “Det är för dyrt med matkassar”

En vanlig myt är att det är dyrt med matkassar. Men det beror faktiskt lite på hur man räknar. Eftersom vi planerar kassarna i detalj, blir inga halva paprikor och vissnade kryddor över. Och 8 av 10 kunder upplever att matkontot minskar eller är oförändrat med våra matkassar. Många får till och med över till matlåda. Och tycker du att tid är pengar – ja, då är matkassar superenkelt att räkna hem!

Matkassemyt nr 2: “Med matkassar blir man helt låst”

Med matkassar får du faktiskt ännu mer frihet. Med Linas Matkasse kan du välja om du vill ha kassarna regelbundet eller någon gång då och då. Du slipper planera dina middagar och du slipper släpa tunga kassar från butiken, vilket ger dig och familjen tid till annat. Prenumerationen har ingen bindningstid och du kan avsluta eller pausa när du vill. Allt vi behöver är 7 dagars framförhållning.

Matkassemyt nr 3: “Det är krångliga recept som tar tid att laga”

Våra recept är enkla och roliga att laga. Med Supersnabba kasse, står middagen på bordet inom 15 minuter. Gillar du matlagning och vill få en större dos inspiration i köket, väljer du förslagsvis Inspirationskassen. Och kom ihåg att du sparar tid på att slippa planera middagar och handla!

Matkassemyt nr 4: “Matkassar passar inte alla”

Hos oss har du många kassar att välja mellan, med allt från enkla och goda middagar som både barn och vuxna gillar till snabblagat, vegetariskt, med mindre rött kött, utan gluten och laktosfritt. Och självklart kan du byta kasse om du är sugen på lite extra variation.

Matkassemyt nr 5: “Det är ingen bra kvalitet på råvarorna”

Bra råvaror är en självklarhet för oss. Vi väljer innehållet i våra kassar med omsorg, ekologiskt när det finns och kött och fågel från svenska gårdar. För oss är det enkelt: Att försöka snåla in på kvaliteten är inget recept för framgång.

Vilken eller vilka matkassar passar för dig?