En familj med två tonårsbarn äter till middag tillsammans

Spara tid och pengar med Linas Matkasse

Vill du spara tid och pengar i en hektisk vardag? Då är en matkasse något för dig. I den här artikeln tittar vi närmare på hur du kan få rätt balans mellan ekonomi, hälsa och bekvämlighet genom att välja Linas Matkasse.

1. Ett smart alternativ till hämtmat och restaurangbesök

Vill du njuta av restauranggod mat till en bråkdel av priset? Testa Linas Matkasse! Med en matkasse får du spännande smaker, färska råvaror och tydliga recept. Alla recept är utvecklade av våra kockar och näringsberäknade av dietister. Du undviker de höga restaurangpriserna och slipper köpa hämtmat i sista minuten. Vill du att det ska gå extra snabbt? Då kan du välja vår Express-kasse som ger dig middagar på bara 15–20 minuter! 

Se veckans expressrätter!

2. Få kontroll över matbudgeten

Med en matkasse får du kontroll över din matbudget. Du vet på förhand vad du kommer betala för maten och kan ta ställning till priset innan du gör din beställning. Du behöver inte göra några egna inköp och undviker oväntade kostnader i livsmedelsbutiken. Du slipper också långa inköpslistor och kan njuta av att få råvarorna levererade direkt hem till dörren.

Se om vi levererar till din adress

3. Festgod och billig mat till helgen

Matkassen hör inte bara vardagen till. Tvärtom kan du sätta guldkant på både fredags- och lördagsmiddagen med våra läckra rätter. När du gör din beställning kan du välja upp till 5 middagar i veckan och ha helgen i åtanke. Du kan välja på 80 rätter och skräddarsy din matkasse med just dina favoriter. På så sätt kan du bjuda på helggod mat utan att lägga pengar på dyra restaurangbesök.

Upptäck våra helggoda rätter!

4. Spar pengar genom att lyxa med lunch från Linas

Har du tröttnat på att lägga pengar på dyra lunchrestauranger? Förbered veckans luncher genom att göra matlådor! Fördelarna med matlådor är att du spar tid, pengar och har full kontroll över dina måltider. En bra strategi är att klicka hem några extra portioner när du beställer din nästa matkasse. På så sätt har du matlådor och en lyxig lunch till nästa dag!

5. Fler portioner – mindre besvär

Vill du minska matkostnaderna och samtidigt spara tid i vardagen? Då är lösningen att beställa en matkasse med färre rätter men fler portioner. På det sättet kan dul aga maten i större satser som räcker för flera måltider. Det är den perfekta lösningen om du vill ge familjen hemlagad mat utan att behöva stå vid spisen varje dag.

Spara pengar med Linas

En matkasse är mer än ett bekvämt sätt att laga läcker vardagsmat. Genom att ersätta hämtmat och dyra restaurangbesök med hemlagade måltider spar du både tid och pengar och får matbudgeten under kontroll. Så varför inte ta första steget mot en mer ekonomisk livsstil genom att beställa din första matkasse?

Beställ matkasse