One pot pasta

One pot pasta – gott, snabbt och lättlagat

One pot pasta är en smart och enkel matlagningsteknik där allt, inklusive pastan, tillagas i en och samma kastrull – samtidigt. En one pot pasta sparar massor av tid, plus att diskberget minskar efteråt.

Utforska vår meny

Sex olika one pot pasta-middagar

Det finns många olika varianter av one pot pasta att välja mellan, från krämiga och ostiga till kryddstarka eller tomatsåsbaserade. Här är några varianter av one pot pasta som du kan prova på.

Krämig one pot pasta

Denna rätt är perfekt för dig som gillar en krämig och smakrik pasta. Tillsätt grädde, parmesanost, vitlök och valfria grönsaker för att göra den extra fyllig och god.

One pot pasta med fetaost

Tillsätt smulad fetaost tillsammans med soltorkade tomater och kalamataoliver för en härlig grekisk touch. Detta är en rätt som är perfekt för en sommarpicknick eller lunchen på jobbet.

One pot pasta Alfredo

En klassisk och enkel pasta med grädde och parmesanost som ger en härlig krämighet till rätten. Tillsätt dina favoritgrönsaker eller valfritt protein, som broccoli eller kyckling, för extra smak och näring.

One pot pasta pesto

Tillsätt pesto, vitlök och grönsaker som spenat och zucchini för en frisk och smakrik pasta. Denna rätt är perfekt för dig som vill ha något snabbt och enkelt men ändå fullt av smak.

One pot pasta med linser

Linser är en bra proteinkälla för dig som är vegan eller vegetarian. Tillsätt grönsaker som morot och paprika för en komplett måltid.

One pot pasta aglio olio

Denna klassiska italienska pastarätt är laddad med vitlök och olivolja. Tillsätt chili och persilja för att ge pastan extra smak.

One pot pasta är ett snabbt, enkelt och läckert sätt att laga middag på. Med dessa tips och tricks kan du experimentera med olika smaker och ingredienser för att hitta din favoritvariant!