Kyckling Napoletana med pasta och parmesan
Laktosfri

Kyckling Napoletana med pasta och parmesan

Rätten saknar betyg
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • salt
  • svartpeppar
  • vatten
Mezze maniche rigate
200 g
(Vete)
Broccoli
1 st
Ruccola
30 g
Riven parmesan
50 g
(Mjölk)
Olja
Kycklingfilé strimlad
250 g
Örtmix
1 förp
Salt
Svartpeppar
Pastasås napoletana
1 förp
Vatten
½ dl
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 741 kcal
  • Fett: 19 g
  • Kolhydrater: 83 g
  • Protein: 59 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en rymlig kastrull och koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skär broccoli i buketter och skiva stammen. Koka med pastan de sista 2 min.
 Hetta upp lite olja i en stekpanna. Tillsätt strimlad kycklingfilé, örtmix och lite salt. Bryn ca 2 min. Blanda ner pastasås napoletana och vatten. Sjud ca 3 min, tills kycklingen är helt genomstekt. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
Servera kyckling napoletana med mezze maniche, broccoli, ruccola och riven parmesan. 
Smaklig måltid!