Kyckling wok med ponzu och broccoli
Laktosfri

Kyckling wok med ponzu och broccoli

Nytt recept
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • salt
  • vatten
Morot
1 st
Rödlök
1 st
Olja
1 msk
Kycklinginnerfilé
280 g
Salt
1 krm
Ponzu
1 förp
(Sojabönor, Vete)
Majsstärkelse
1 tsk
Vatten
½ dl
Broccolibuketter
1 förp
Basmatiris
135 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
543 kcal
Fett:
9 g
Kolhydrater:
72 g
Protein:
44 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen. 
Skala och slanta morot. Klyfta rödlök.
Hetta upp neutral olja i en wok eller stekpanna. Woka kycklinginnerfilé med salt på hög värme ca 3 min. 
Blanda ponzusås med majsstärkelse och vatten. Tillsätt broccolibuketter, morot, rödlök och ponzusås. Woka ytterligare ca 2 min. Smaka av med lite salt. 
Servera ponzu chicken med basmatiris. 
Smaklig måltid!