Italiensk salsicciagryta med vita bönor, aubergine och persilja
Laktosfri
Utan gluten

Italiensk salsicciagryta med vita bönor, aubergine och persilja

3.54 (68)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basvarorna kan innehålla andra allergener

    Basvaror:
    • Olivolja
    • kycklingbuljong
    Aubergine
    1 st
    Olivolja
    1 msk
    Salsicciafärs
    200 g
    Krossade tomater
    1 förp
    Kycklingbuljong
    ½ tärning
    Stora vita bönor
    1 förp
    Bladpersilja
    20 g
    Basmatiris
    125 g
    Mixsallad
    30 g
    Näringsinnehåll per portion
    • Energi: 649 kcal
    • Fett: 26 g
    • Kolhydrater: 72 g
    • Protein: 31 g
    Information om allergener

    Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

    Så här gör du

    Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen.
     Skär aubergine i tärningar. Hetta upp olivolja i en stekgryta och stek aubergine och salsicciafärs ca 5 min. Tillsätt krossade tomater och smulad kycklingbuljong, koka ca 7 min. Häll av och skölj stora vita bönor. Blanda ner i grytan.
    Grovhacka bladpersilja och blanda ner i grytan. Servera italiensk salsicciagryta med mixsallad och basmatiris.
    Smaklig måltid!