Saffransgnocchi med smörstekt majs och fetaost
Löpefri

Saffransgnocchi med smörstekt majs och fetaost

Nytt recept
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • salt
  • smör
  • svartpeppar
Gnocchi
200 g
(Vete)
Rödlök
1 st
Tomat
2 st
Vitlök
1 klyfta
Kikärtor
½ förp
Majs
1 förp
Fetaost
100 g
(Mjölk, Laktos)
Smör
1 msk
(Mjölk)
Saffran
1 förp
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Ruccola
30 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
727 kcal
Fett:
25 g
Kolhydrater:
97 g
Protein:
30 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka gnocchi enligt anvisning på förpackningen.
Grovhacka rödlök och tomat. Finhacka vitlök. Häll av och skölj kikärtor. Häll av majs. Tärna fetaost.
Hetta upp smör i en stekpanna. Tillsätt majs och saffran och stek ca 2 min. Blanda majsfräset med gnocchin i en salladsskål.
Hetta upp lite olivolja i den använda pannan och fräs lök och vitlök ca 2 min. Tillsätt tomat och kikärtor, fräs ca 3 min. Tillsätt fetaost och stek ytterligare ca 1 min, tills den är mjuk och ljummen. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar. Blanda ner i salladsskålen.
Servera saffransgnocchi toppad med ruccola.
Smaklig måltid!