Löpefri
Saffransgnocchi med smörstekt majs och fetaost
Nytt recept
Under 25 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olivolja
- salt
- smör
- svartpeppar
Gnocchi
200 g
Rödlök
1 st
Tomat
2 st
Vitlök
1 klyfta
Kikärtor
½ förp
Majs
1 förp
Fetaost
100 g
Smör
1 msk
Saffran
1 förp
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Ruccola
30 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 727 kcal
- Fett:
- 25 g
- Kolhydrater:
- 97 g
- Protein:
- 30 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka gnocchi enligt anvisning på förpackningen.
Grovhacka rödlök och tomat. Finhacka vitlök. Häll av och skölj kikärtor. Häll av majs. Tärna fetaost.
Hetta upp smör i en stekpanna. Tillsätt majs och saffran och stek ca 2 min. Blanda majsfräset med gnocchin i en salladsskål.
Hetta upp lite olivolja i den använda pannan och fräs lök och vitlök ca 2 min. Tillsätt tomat och kikärtor, fräs ca 3 min. Tillsätt fetaost och stek ytterligare ca 1 min, tills den är mjuk och ljummen. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar. Blanda ner i salladsskålen.
Servera saffransgnocchi toppad med ruccola.
Smaklig måltid!