Kebabwrap med kryddstekt nötfärs, ajvar relish och yoghurt

Kebabwrap med kryddstekt nötfärs, ajvar relish och yoghurt

Nytt recept
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Senap
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • salt
  • senap
  • vitlök
Olja
Nötfärs
250 g
Vitlök
2 klyfta
Salt
½ tsk
Spiskummin
2 tsk
Senap
1 msk
(Senap)
Romansallad
1 st
Rödlök
1 st
Tomat
1 st
Tortillabröd
½ förp
(Vete)
Ajvar relish
1 förp
Matyoghurt
1 dl
(Mjölk, Laktos)
Näringsinnehåll per portion
Energi:
651 kcal
Fett:
29 g
Kolhydrater:
59 g
Protein:
38 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

 Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna. Fräs nötfärs och pressad vitlök ca 4 min. Krydda med salt och spiskummin, fräs ytterligare ca 2 min. Blanda ner senap och ta från värmen.
Strimla romansallad och rödlök. Tärna tomat.
Värm tortillabröden i en torr stekpanna eller i microvågsugn.
Fyll tortillabröden med sallad, rödlök, tomat, nötfärskebab, ajvar relish och yoghurt. Servera direkt.
Smaklig måltid!