Mezzaluna med svamp och riven parmesan

Mezzaluna med svamp och riven parmesan

Nytt recept
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Ägg
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • vitlök
Färsk fylld pasta
230 g
(Mjölk, Ägg, Vete, Laktos)
Broccolibuketter
1 förp
Crème fraiche
1 dl
(Mjölk, Laktos)
Vitlök
1 klyfta
Salt
1 krm
Cocktailtomater
250 g
Babyspenat
30 g
Riven parmesan
25 g
(Mjölk)
Näringsinnehåll per portion
Energi:
610 kcal
Fett:
42 g
Kolhydrater:
38 g
Protein:
19 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
Lägg crème fraiche i en liten skål. Blanda med pressad vitlök och salt.
Koka mezzaluna enligt anvisning på förpackningen. Låt broccolibuketter koka med hela tillagningstiden.
Blanda crème fraiche och nykokt mezzaluna. Rör så det blir krämigt. Toppa med riven parmesan och babyspenat. Servera med cocktailtomater.
Smaklig måltid!