Italiensk salsicciagryta med vita bönor, aubergine och persilja
15-20
Laktosfri
Utan gluten

Italiensk salsicciagryta med vita bönor, aubergine och persilja

Ingredienser

Allergener
  • Svaveldioxid

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • olivolja

Italiensk salsicciagryta

Aubergine
1 st
Olivolja
1 msk
Salsicciafärs (Svaveldioxid)
200 g
Krossade tomater
1 förp
Kycklingbuljong
½ påse
Stora vita bönor
1 förp
Bladpersilja
20 g

Till servering

Basmatiris
135 g
Mixsallad
30 g
Näringsvärde per portion
  • Energi 650 kcal
  • Fett 23 g
  • Kolhydrater 79 g
  • Protein 31 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Italiensk salsicciagryta: Skär aubergine i tärningar. Hetta upp olivolja i en stekgryta och stek aubergine och salsicciafärs ca 5 min. Tillsätt krossade tomater och smulad kycklingbuljong, koka ca 7 min. Häll av och skölj stora vita bönor. Blanda ner i grytan.
  3. Grovhacka bladpersilja och blanda ner i grytan. Servera italiensk salsicciagryta med mixsallad och basmatiris.