Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktos,
- mjölk,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- salt
- svartpeppar
- olivolja
- vitvinsvinäger
Krispig kålsallad
Coleslawmix
1 förp
Salt
1 krm
Svartpeppar
Olivolja
1 tsk
Vitvinsvinäger
1 msk
Sloppy Joe
Olivolja
Nötfärs
250 g
Salt
2 krm
BBQ-sås
1 förp
Till servering
Hamburgerbröd (Vete)
2 st
Matyoghurt (Mjölk, Laktos)
½ dl
Tortillachips
100 g
Näringsvärde per portion
- Energi 739 kcal
- Fett 34 g
- Kolhydrater 73 g
- Protein 36 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.
Så här gör du
- Krispig kålsallad: Lägg coleslawmix i en bunke och blanda med salt, nymald svartpeppar, olivolja och vitvinsvinäger.
- Sloppy Joe: Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna. Fräs nötfärs på hög värme ca 4 min. Krydda med salt. Tillsätt bbq-sås och låt koka ihop ca 1 min.
- Värm hamburgerbröden.
- Bred lite yoghurt i botten på varje hamburgerbröd. Fyll dem sedan med bbq-stekt färs, lite kålsallad och tortillachips. Servera med resten av kålsalladen och tortillachipsen.