Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sojabönor,
- sesamfrön,
- ägg,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- salt
- svartpeppar
Kycklingwok
Äggnudlar (Ägg, Vete)
½ förp
Minutfilé
330 g
Hackad ingefära, vitlök och chili
1 förp
Coleslawmix
½ förp
Broccolibuketter
1 förp
Japansk soja (Sojabönor, Vete)
25 ml
Salt
Svartpeppar
Sesamolja (Sesamfrön)
1 msk
Srirachasås
1 förp
Lime
1 st
Näringsvärde per portion
- Energi 675 kcal
- Fett 27 g
- Kolhydrater 56 g
- Protein 52 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.
Så här gör du
Tips från kocken:
Det går givetvis lika bra att servera kyckling och nudlar var för sig!
- Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen.
- Kycklingwok: Strimla minutfilé tunt. Hetta upp en wok eller rymlig stekpanna. Tillsätt en förpackning hackad ingefära, vitlök och chili och lägg ner kycklingen. Stek ca 2 min på hög värme.
- Tillsätt coleslawmix, broccolibuketter och japansk soja. Stek ytterligare ca 3 min tills kycklingen är helt genomstekt. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar.
- Blanda äggnudlar, broccoli, kycklingwok, sesamolja, srirachasås och pressad limesaft i en stor salladsskål. Smaka av med salt. Servera direkt!